Så mye kan du spare
ved å installere varmepumpe

Varmepumper kan virke kostbare ved første øyekast, men ser du litt nøyere på regnestykket kan du spare mye penger dersom du investerer i en kvalitetsvarmepumpe til hjem eller hytte.

Det er ingen hemmelighet at kvalitet koster. Gode varmepumper koster fort over 20.000 kroner for pumpen alene. Avskrekkende tenker du kanskje? Ikke nødvendigvis! Du kan nemlig tjene inn igjen utgiftene. Relativt raskt også, dersom du bruker det nye varmesystemet fornuftig.

Hvor mye sparer du egentlig?

Hvor mye man sparer ved å installere en varmepumpe vil alltid være individuelt, siden ulike husstander har forskjellige behov. Besparelsen avhenger også av boligens størrelse, isolasjon, klimaet ute, hvor høye strømprisene er og om modell og dimensjon på pumpen er optimal med tanke på din bolig.

Siden en varmepumpe som regel gir tre til fem ganger mer kW igjen med varme enn hva den bruker i strøm, vil besparelsen ofte være svært god. Ved installasjon av varmepumpe som erstatning for tradisjonell elektrisk oppvarming er det ikke uvanlig å spare over 9.000 kWh i året eller mer.

Installerer du en luft-til-vann varmepumpe som erstatning for oljefyr, kan husstanden spare så mye som 80 prosent av energikostnadene brukt til oppvarming og varmtvann. Installasjon av varmepumpe kan fort gi husstanden årlige besparelser på mange tusen kroner i oppvarmingskostnader.

Varmepumpe som erstatning for tradisjonell elektrisk oppvarming kan spare over 9.000 kWh i året.

Vil du installere ny varmepumpe?

Vil du oppgradere til en varmepumpe utfører vi en gratis befaring i forkant. En varmepumpe har svært lang levetid, og i løpet av få år kan du ha tjent inn det du investerte i pumpen dersom du er fornuftig med bruken – og får installert riktig modell på riktig sted. Kontakt oss i dag, så finner vi den beste løsningen for ditt behov, både med tanke på ytelse, plassering og modell. I tillegg får du en faglig godkjent montering av den nye varmepumpen.

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.