Panasonic

Panasonic varmepumper er den perfekte oppvarming og besparelse av strøm. Varmepumpene fungerer også utmerket til kjøling, gir lavere energiforbruk og bidrar til bedre inneklima med sine nanoe™ X filtre. Med valg mellom vegg- og gulvmodeller finner du den perfekte varmepumpen for ditt behov.

HZ Flagship

Takket være eksepsjonell ytelse og pålitelighet, er HZ Flagship en av de bestselgende varmepumpene i Norden. Effektiviteten gir rask oppvarming og stabilt inneklima.

Takket være eksepsjonell ytelse og pålitelighet, er Panasonic HZ Flagship en av de bestselgende varmepumpene i Norden
Modellene i Panasonic NZ-serien er kraftige, høyeffektive og pålitelige året rundt.

NZ Etherea

Modellene i NZ-serien er kraftige, høyeffektive og pålitelige året rundt. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ perfekt som
utskiftingspumpe.

LZ Retro Fit

LZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer helt ned til -35 grader. Takket være den gjennomtenkte utformingen med en høyde på bare 249 mm er LZ perfekt som utskiftingspumpe for eldre Panasonic-varmepumper.

Panasonic LZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer helt ned til -35 grader
Enestående effektivitet, komfort og frisk luft kombinert med toppmoderne design.

Gulvmodellen

Ny gulvmodell med den nye nanoe™ X-teknikken. Enestående effektivitet, komfort og frisk luft kombinert med toppmoderne design.

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.