ZEN

ZEN designvarmepumpe er en liten varmepumpe som kombinerer både design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning.

Prisvinnende design

Mitsubishis prisvinnende designmodell har en supertynn og stillegående innedel, og du kan velge blant 3 farger: hvit, sølv eller sort.

Designmodellen leveres også med uketimer, iSave-funksjon med mulighet for vedlikeholdsvarme ned til 10°C og Fan Mode. Sistnevnte er en egen viftemodus der kun viften går, noe som gjør den perfekt som kombinasjon med peis eller ovn for å spre varmen.

Mitsubishis prisvinnende designmodell har en supertynn og stillegående innedel
Viften på innedelen er designet med tanke på å optimalisere både lydnivå og varmedistribusjon.

Stillegående teknologi

Teknologien er unik og genial: Viften på innedelen er designet med tanke på å optimalisere både lydnivå og varmedistribusjon.

Både diameteren på viften samt vinkelen på bladene gjør at man kommer ned til utrolige 21dB(A) samtidig som luftmengden er høy. Viftens diameter er utvidet, slik at mer varme kan flyttes med lavere hastighet.

Vinkelen på viftebladene er optimalisert, slik at lydtrykket blir minimalt. Det gjør ZEN til den perfekte varmepumpen for soverommet.

Avansert kontroll

ZEN har uketimerfunksjon som gjør at du kan optimalisere temperaturstyring og AV/PÅ gjennom alle ukens 7 dager via fjernkontrollen.

Sett opp temperaturen på ettermiddagen og i helgene, senk temperaturen når du er på jobb. Passer også utmerket for kontorlokaler der det er ubemannet store deler av døgnet.Du styrer selv hvordan ZEN skal varme eller kjøle din bolig – på en enkel og effektiv måte.

ZEN er rett og slett teknikk og design i harmoni.

ZEN har uketimerfunksjon som gjør at du kan optimalisere temperaturstyring og AV/PÅ gjennom alle ukens 7 dager via fjernkontrollen.

Inspirasjon

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.