SLZ-M

SLZ er stillegående og passer perfekt for både hjemmemiljøer og kontorer. Samtlige modeller har innebygd kondensvannpumpe og kan kobles mot multisystemer for varmedrift ned til -25°C.

I-See 3D sensorer

Kasettmodellen kan utstyres med en avansert 3D I-See sensor. Med den nye og forbedrede 3D I-See sensoren er det enklere enn noensinne å spare energi. Den registrerer alle personer i rommet, og ut ifra hvor i rommet disse befinner seg kan luftstrømmen tilpasses for maksimal komfort.

Med den nye og forbedrede 3D I-See sensoren gjør SLZ det enklere å spare energi.
SLZ-M-serien består av små til middels store klimaanlegg med inne-/utedel. De er både kompakte og kraftige.

Kompakt og kraftig

M-serien består av små til middels store klimaanlegg med inne-/utedel. De er praktiske fordi de er både kompakte og kraftige samtidig. En kombinasjon som gir førsteklasses ytelse og enkel installasjon. Tilgjengelig med ulike effekter og design, er serien ideell for deg som trenger en løsning som passer optimalt. Inverterstyrte enheter er blant de mest stillegående i bransjen og har høy virkningsgrad.

Inspirasjon

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.