Kirigamine Furo

Gulvmodellen KIRIGAMINE FURO er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Ypperlig dersom man ønsker å erstatte panelovner.

Stillegående og kraftig

Modellen er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard for gulvmodeller. Resultatet er en ekstremt stillegående gulvmodell med et uslåelig lydnivå på 19dB(A), og design i toppklasse.

KIRIGAMINE FURO har også ekstrem varmekapasitet. Med Hyper Heating-teknologi er varmekapasitet på 4,3 kW selv ved -15°C fabrikkgarantert. Men den gir seg ikke der, fabrikken garanterer også varmekapasitet helt ned til -25°C. Modellene har selvfølgelig også ypperlig kjølefunksjon for varme sommerdager.

Kirigamine Furo er en ekstremt stillegående gulvmodell med et uslåelig lydnivå på 19dB(A), og design i toppklasse.
Kirigamine Furo er utstyrt med Temp Booster - en teknologi for ekstremt rask oppvarming av hele rommet.

Hurtig oppvarming

KIRIGAMINE FURO er utstyrt med Temp Booster – en teknologi for ekstremt rask oppvarming av hele rommet. Modellen oppnår komforttemperatur på rekordtid da den gjenvinner sin egen varmluft ved oppstart. Dette bidrar til at du raskt får det behagelig inne, uansett ute.

Optimal luftspredning

Modellen har 3 spjeld som effektivt fordeler luften rundt i rommet. Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet, og de to spjeldene på toppen distribuerer varmen til resten av rommet. Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir en jevn og behagelig kjøling i hele rommet.

Varmluft fordeles jevnt fra gulv til tak med 80 graders vinkel. Ved bruk av aircondition vil den kjølige luften fordeles i en 65 graders vinkel. Dette fører til optimal spredning av både varme og kjøling, avhengig av årstiden og ditt behov.

Kirigamine Furo har 3 spjeld som effektivt fordeler luften rundt i rommet.

Inspirasjon

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.