Iguru

IGURU er Mitsubishis nyeste varmepumpe. Like kraftig som de kraftigste, men faktisk ganske liten i størrelse. Modellen er svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer.

Spesialkonstruert

IGURU er også unik og eksklusiv da den er spesialkonstruert klimaet vi har i Skandinavia. Den har nyutviklet og bedre avisningsfunksjon, spesiallaget for skandinavisk klima. Den har også ekstra lang rørstuss fra innedelen: 54 cm, perfekt for hus med tykke vegger.

Utedelen kommer med Wingletsfunksjon på viftebladet. Dette bidrar til sikker drift, lavt lydnivå og forbedret luftmengde før og etter avriming. Kuldemediet R32 gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bedre for miljøet.

IGURU er også spesialkonstruert for klimaet vi har i Skandinavia.
Til tross for sin kompakte innedel klarer IGURU å levere svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi

Ekstrem varmekapasitet

Til tross for sin kompakte innedel klarer IGURU å levere svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Dette sikrer deg en behagelig temperatur inne, uansett om det er kaldt ute.

Her får du Hyper Heating egenskaper i en kompakt innpakning med fokus på varmekapasitet og leveringsevne i kalde klimaer. Det er derfor IGURU kalles en «liten tøffing».

Optimal varmekomfort

Når IGURU oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som for eksempel fra peis eller ovn.

IGURU har ekstra store luftspjeld for optimal luftstrømskontroll, varmefordeling og komfort. Den leverer også stor luftmengde, dette gir god kastelengde og høy varmekomfort i hele rommet.

Når IGURU oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen.

Inspirasjon

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.