Azira

Kompaktmodellen AZIRA gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Modellen har et stilrent og superkompakt design, er ekstremt stillegående og leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd.

Oppgradert kompaktmodell

Kompaktmodellen AZIRA gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Linjene er stilrene, og dette er en modell man blir glad i.

Innedelen har fått et løft i forhold til den tidligere kompaktmodellen Lenta Silent, med oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte. Dette sørger for høy ytelse og lavt lydnivå i en kompakt innedel.

Kompaktmodellen Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene
Azira er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta!

God temperatur i alle rom

AZIRA er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta! Med Wifi kan du styre modus, vifte og temperatur uavhengig av hvor du befinner deg. Kom hjem til en god temperatur når du har vært borte, eller sett på varmen på hytta før du kommer dit!

Ønsker du litt ekstra varme, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.

Inspirasjon

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.