Gjør ferien bedre med varmepumpe på sommerhytta

Det blir ofte varmt på hytta om sommeren, både ute og inne! Dette gjør varmepumpen til en smart investering for et mest mulig komfortabelt opphold på hytta. Med sin kjølefunksjon holder den sommerhytta sval og behagelig, slik at du får slappet av og ladet batteriene.

Varmepumpens kjølefunksjon gjør ferien til en drøm

Flere og flere ønsker seg moderne hytter med høy komfort. Mange sverger allerede til innendørs toalett og innlagt vann, og en varmepumpe kan være siste brikke i puslespillet som gjør sommerhytta komplett.

I kjøledrift fungerer varmepumpen som aircondition ved at den absorberer varmen som er inne i hytta. Energien fra uteluften benyttes til å kjøle ned inneluften og spre kulde via innedelens vifte. På varme sommerdager kan denne kjølefunksjonen være alfa og omega for en god natts søvn og et trivelig hytteopphold.

Alle Mitsubishi Electrics varmepumper er også spesialdesignet for å takle den norske vinterkulda, og holder hytta varm når det trengs.

Økt komfort og bedre inneklima

Utover å gjøre hytta til et svalt og behagelig tilfluktssted i sommermånedene, gir varmepumpen også sunnere inneklima. Den renser luften for svevende partikler som støv, pollen og virus, og er perfekt for familier som plages av allergi eller astma.

Sommeren er høytid for pollen og luftveisallergi. En varmepumpe med finfilter/allergifilter kan fange opptil 94 prosent av allergenene i lufta, hvilket gir allergikere en mer behagelig hyttetur.

Med varmepumpe på sommerhytta blir ferien garantert behagelig

Spar penger og miljøet

Samtidig som varmepumpen gir komfort og velvære for deg og familien, er den også bra for miljøet. Varmepumper er betydelig mer energieffektive enn eldre oppvarmingsmetoder. Sammenlignet med panelovner vil varmepumper kunne produsere samme mengde varme til én fjerdedel av prisen.

I tillegg til å senke strømkostnadene er en luft-til-luft-varmepumpe en grønn energikilde som vil redusere miljøavtrykket ditt.

Øk hyttas verdi ved salg

På et eller annet tidspunkt skal kanskje hytta selges. Ved salg kan det å ha en moderne oppvarmingskilde bidra til å trekke prisen opp. Dagens hyttekjøpere er opptatt av komfort. En energioppgradering av fritidsboligen kan derfor gjøre den mer populær, og resultere i at hyttas verdi øker.

Fjernstyr temperaturen med wifi

Se det for deg: Du er på jobb, men om et par timer er det helg. Du skal på hytta og slappe av. Ute er det glovarmt. Det er det sikkert på hytta også, men det er ikke noe problem. Du har allerede stilt inn varmepumpen på ønsket temperatur. Når du kommer frem til hytta er den perfekt temperert. Alt du trenger å gjøre, er å slappe av.

Å forhåndsinnstille temperaturen på hytta er luksus. I dag kan man på flere modeller styre varmepumpen fra avstand. Det eneste du trenger er WiFi på hytta. Har du ikke WiFi på hytta må du undersøke om det er mulig å få levert bredbånd dit. Da får du oversikt over hva som er mulig, og hvilke avtaler som passer best for deg og din familie.

Dersom det ikke leveres bredbånd til ditt hytteområde, er det mulig å installere en 4G-router så fremt signalene er stabile nok. 4G-routere er også portable, slik at du kan ta den med deg rundt etter behov.

Finn modellen som passer ditt behov

Vi har et bredt utvalg varmepumper som passer til sommerhytta. Type teknologi, ønsket plassering, farge, design og hvor mye penger du tenker å legge i kjøpet, vil avgjøre hvilken modell som passer best for deg.

Modellene våre har ulike egenskaper, men felles for dem alle er at de har høy kvalitet, lang levetid og leverer deilig kjøling. Ta kontakt med oss for gratis befaring også på hytta.

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.