General

En varmepumpe fra General er kvalitet fra øverste hylle og er spesielt utviklet for Nordiske forhold. General Varmepumper har utmerket seg ved flere tester, fått pris for god design og leveres kun via autoriserte varmepumpe forhandlere med sertifiserte fagmenn.

Vinterkongen

En av Generals kraftigste varmepumper!

Vinterkongen 4.0 er en av Generals kraftigste modeller noensinne og yter inntil 6000 watt ved -15°C. I tillegg har den mottatt utmerkelsen ”Good Design Award” for sitt produktdesign.

Høy varmekapasitet ved ekstrem kulde, brukervennlighet, funksjonalitet og bruk av ny teknologi og design. Akkurat det markedet etterspør!

Vinterkongen 4.0 er en av Generals kraftigste modeller noensinne og yter inntil 6000 watt ved -15°C
Toppmodell Råtassen varmepumpe yter veldig mye og forbruker lite – modellen sparer faktisk så mye energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering!

Råtassen

Kraftig varmekapasitet – selv ved ekstremt lave utetemperaturer.

Toppmodell Råtassen varmepumpe yter veldig mye og forbruker lite – modellen sparer faktisk så mye energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering!

Råtassen lager akkurat den komfort og varme du ønsker, selv i boliger med dårlig isolasjon, eller på ekstra kalde vinterdager. Det som også kommer som et pluss med en slik kraftig varmepumpe er at oppvarmingen tar kort tid, og at temperaturen holder seg jevnere i større rom, sammenlignet med svakere modeller.

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.