Daikin

Daikin varmepumper er utviklet og testet i Norden slik at de skal takle det spesielle klimaet her. Vi har varmepumper som dekker alle typer bolig- og næringsbygg, helt unike for været vi har her. Daikin har også løsninger for flere varmepumper i hjemmet. Med multi kan du ha en utedel, og opp til fem innedeler. På den måten får du varme eller kjøling på flere rom.

Moskus+

Daikin Moskus+ er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse.

Daikin Moskus+ er skreddersydd for det kalde norske klimaet.
Daikin Synergi+ er vår kraftigste nordiske varmepumpe. Denne modellen er utstyrt med den unike Daikin Flash Streamer luftrenseren.

Synergi+

Daikin Synergi+ er vår kraftigste nordiske varmepumpe. Denne modellen er utstyrt med den unike Daikin Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på blant annet pollen, allergener, matos, midd og vond lukt. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur.

Ururu Sarara

I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det gir et optimalt innemiljø. Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA). Denne modellen er utstyrt med den unike Flash Streamer luftrenseren.

I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren.
Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den nye gulvmodellen har fått et moderne design som passer inn i ethvert hjem

Gulvmodellen

Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den nye gulvmodellen har fått et moderne design som passer inn i ethvert hjem. I tillegg til utblåsing nede ved gulvet og på toppen av maskinen, har den nye modellen også blitt utstyrt med Flash Streamer luftrenseren, innebygget Wifi-styring og talestyring.

Stylish

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelene på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelene på markedet i designsegmentet
Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel!

Multi

Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere varmepumper? Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel! Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig.

Bestill gratis befaring i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best.